На страшна находка са се натъкнали в петък кметът на пловдивското село Борец и купувач на имот.

В късния следобед мъж, който имал уговорка да купи земя със селскостопанска постройка в същото село, помолил кмета да го придружи до там. Собственикът на имота, 59-годишен руснак, бил открит от двамата обесен на една от гредите на постройката.

Няма оставено предсмъртно писмо, пише Blitz. Не са открити следи от принуда и насилие.

banner

Самоубилият се Дмитрий Т. живеел дълги години в Пловдив. Мъжът имал наследствени имоти в село Борец. Всичките му роднини били починали. Той не работел и разпродавал имотите си.

Дни преди да се натъкнат на ужасната находка, мъжът, който искал да купи имота, му бил дал капаро и имали среща, за да уредят документите. След като Дмитрий не се явил на срещата, кандидат-купувачът отишъл в селото.

Самоубилият се не е семеен. В Борец хората казват, че е прекалявал с алкохола.

Единият от родителите му бил руснак, а другият – българин, но след като всички починали, Дмитрий се пропил. На място полицаите от Раковски са направили оглед. Трупът е откаран в Съдебна медицина за аутопсия.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space