Четирима водачи със сериозни нарушения са били заловени по време на пътния контрол през последното денонощие в Пловдив и региона.

В следобедните часове на вчерашния ден, на улица в район „Северен“, патрул на Трето РУ спрял лек автомобил БМВ. Установено било, че зад волана е 29-годишен мъж – неправоспособен и под въздействие на наркотици. При обиска му от него е иззето известно количество марихуана.

Вечерта друг дрогиран шофьор, на 24 години, бил хванат с лек автомобил „Мерцедес“ от служителите на реда в Съединение.

banner

По същото време на пътния участък между селата Тополово и Долнослав асеновградски полицаи засекли 41-годишен мъж да управлява лек автомобил „Опел“ след употреба на солидно количество алкохол – около 3 промила.

Междувременно колегите им в Раковски проверили лек автомобил „Фиат“ с 32-годишен шофьор. Справка в регистрите на МВР показала, че той е неправоспособен, а колата е с регистрационни табели на друго МПС.

И четиримата извършители са задържани за срок до 24 часа, образувани са бързи производства.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space