Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова е била убита от Минчо Столарски заради огромна сума пари, твърди Blitz, позовавайки се на разследващи.

Преди години Столарски е дал голяма сума пари на Каферинова, по наша информация вероятно за да закупи тя апетитен имот. Въпреки обещанията, че ще му ги върне, години наред жената е мотаела Минчо, който е брат на известния велинградски бизнесмен Миролюб Столарски.

Нови разкрития: Удушената общинарка от Велинград била пребивана, взривявана и палена

banner

Преди години Минчо Столарсаки и общинската съветничка са имали любовни отношения. Снощното удушаване, обаче, нямало нищо общо с тях, а ставало дума единствено и само за пари.

Хора от града разкриват, че Екатерина Каферинова е имала интимни отношения и с други мъже, въпреки че е била на 72 години.

Дългогодишната общинска съветничка е играела в комбина с настоящ общински съветник, който по времето на НДСВ е бил кандидат за кмет на Велинград. Понастоящем той има хотел, заведение и е построил доста кооперации в курортния град.

От дълги години двамата общински съветници са в основата на продажбата на апетитни общински имоти. Внасяли са предложения Общинският съвет да гласува, че ги обявява за продажба, купували ги на ниска цена и ги продавали на няколко пъти по-висока цена.

Ненапразно в града се говори, че Каферинова държи сделките с имоти и е била постоянен посредник, въпреки че нямала агенция за недвижими имоти и това не била официалната ѝ дейност. Двамата общински съветници са били свързани с т.нар. имотна мафия. Освен минералния плаж във Велинград, Каферинова е притежавала още няколко имота.

Минчо Столарски е имал влошени отношения с нея в последно време заради заема, който жената не му е върнала. През 2017 г. на излизане от общинския съвет Каферинова беше нападната от двама мъже и пребита. Смята се, че грозното нападение тогава е било поръчано именно от Минчо Столарски, но това не е било доказано.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space