Кървавата екзекуция на Къро притесни сериозно родния престъпен свят, пише Blitz.

Както медията ни писа първа, Красимир Каменов, новата му съпруга, неговия бодигард и домашна прислужница бяха направени на решето в имението на издирвания с червения бюлетин на Интерпол в Кейптаун.

Kуршуменият дъжд срещу Къро може да се счита и като зловещо мафиотско предупреждение към мастит олигарх, който е бил негов близък приятел.

banner

Въпросният милионер от известно време предпочита хотелския лукс на държава от Близкия изток, но е имал сериозно намерение да се прибере в България.

Разстрелът на Къро, обаче ще промени плановете на мултимилионера и вероятно той ще остане още известно време в чужбина.

Физическата елиминация на Къро предизвика лавина от коментари в подземния свят. Някои от по-изявените му представители побързаха да вземат допълнителни мерки за личната си сигурност като наеха още телохранители и си поръчаха бронирани лимузини с най-високата степен на издържливост – B9.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!