Специализираната полицейска операция е проведена след продължителна оперативна работа от служители на отдел „Криминална полиция” на пловдивската дирекция на МВР по придобита информация за организирано  разпространение на марихуана в цялата страна.

След прецизен анализ на събраните доказателства и с активното съдействие на колегите им от ГДБОП, криминалистите пристъпили към ареста на 11 съпричастни към престъплението. В условията на неотложност са предприети множество процесуално-следствени действия. На територията на областните дирекции в Пловдив, Враца и Пазарджик са претърсени 18 адреси и моторни превозни средства. Иззети са над 20 килограма марихуана, незаконно притежавано огнестрелно оръжие и други веществени доказателства за осъществяваната престъпна дейност. Работата по документиране на образуваното по случая досъдебно производство продължава в отдел „Криминална полиция” под надзора на Окръжната прокуратура – Пловдив.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space