МВР провежда операция срещу купуването на гласове в три столични квартала. До момента са задържани 14 души, съобщи директорът на пресцентъра на МВР Митко Димитров.

„В София действията са концентрирани в кварталите „Орландовци“, „Модерно предградие“, „Филиповци“ и „Факултета“. Полицейски екипи претърсват адреси, заложни къщи и магазини. На входа и на изхода на кварталите са изградени контролно-пропускателни пунктове, на които униформените служители извършват проверки. Задържаните към този момент са 14 души, след като са проверени над 70 лица. Образувани са 8 бързи производства, от които 5 за нарушаване на изборните права на гражданите, две за притежание на наркотици, едно за управление на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества. На два от адресите са намерени списъци, лични карти и парични средства“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space