Прокурорът, задържан в неадекватно състояние на бензиностанция в района на Равда, ще бъде разследван за 3 престъпления.

Рaзследването за управление на автомобил след употреба на алкохол и наркотици се ръководи от Софийската градска прокуратура.

Прокурорът Методи Велков от Районната прокуратура в Бургас, който работи в териториалното отделение в Несебър, е задържан рано тази сутрин, след като се е държал агресивно с пристигналите на място полицейски служители и е бил във видимо неадекватно състояние.

До момента са извършени разпити на свидетели, оглед на местопроизшествието, а автомобилът му е иззет като веществено доказателство.

banner

Прокурор Велков е отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици, както е отказал да даде и кръвна проба, съобщават от прокуратурата.

Той ще бъде разследван за управление на автомобил в нетрезво състояние и след употреба на наркотици, както и за оказана съпротива на орган на властта при изпълнение на задълженията му.

Във връзка с разследването е изготвено искане до СГС за даване на разрешение за принудително изземване на образци за сравнително изследване на кръвта.

Разследването на случая продължава.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space