38-годишният Х. Д., който в петък вечер е убил футболиста Цветелин Якимов, беше докаран в Окръжния съд в Бургас, където се гледа мярката му за неотклонение.

Прокурор Ангел Георгиев настоява той да остане в ареста, докато тече разследването.

От Окръжния съд съобщиха, че по искане на Окръжна прокуратура-Бургас е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвинения.

Х. Д. е от Ловеч, със средно образование.

banner

По време на разследването е установено, че убийството е извършено с 21 см. нож, с който е нанесен един удар в областта на сърцето на пострадалия. До бруталния край на 31-годишния мъж от Козлодуй се стигна заради спор за жена. Тя, обвиненият в убийството и убития, който продавал спортни тениски, са работели в съседни обекти на централна алея в Слънчев бряг. Според служебния адвокат на обвиняемия има запис от камера, от който се вижда, че има провокация от страна на убития, съобщава“Булфото“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space