8 екипа огнеборци се включиха в гасенето на горяща авторемонтна работилница, разположена на територията на стопански двор в с. Труд снощи. Сигналът за произшествието е получен в 20.18 ч.
Огънят е гръгнал от таванска част в едно от помещенията и бързо е обхванал покрива. Пожарът се е развил на площ от 700 кв.м. На територията на работилницата са разположени автосервиз, склад за авточасти, жилищни и офис помещения, както и няколко моторни превозни средства. Опасногорими вещества, лесно запалими и горими течности са станали причина огънят да унищожи по- голяма част от постройката и намиращите се в нея машини, оборудване и инвентар.
В гасителните действия продължили над три и половина часа, са се включили 23- ма огнеборци от различни пловдивски служби. Спасени са 300 кв. метра офис помещения и постройка с площ 60 кв.м.
Най- вероятната причина за пожара е възникнал проблем в електрическата инсталация.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space