В рамките на седмица поредна хасковлийка е въведена в заблуждение от т.нар. ало измамници, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково. Снощи в 21:29 часа на спешния телефон в управлението е подаден сигнал от 88-годишна жена, която е съобщила, че около 20:00 часа на стационарния ѝ телефон е позвънил мъж, представил се за лекар.

По познатата схема „пострадал роднина“ – син, за която се нужни пари за лечение, възрастната жена приготвила наличните си 3500 лева, които хвърлила на мнимия лекар от петия етаж на жилището си на улица „К. Величков“ в Хасково.

За пореден път полицаите умоляват гражданите при подобни случаи веднага да сигнализират в полицейското управление. Лекари, следователи или полицаи не искат пари на ръка. Искането на каквато и да е сума е сигурен индикатор за измама, подчертават от полицията.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space