Днес, 20 юни 2024 г., Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем Т.Т., на 31 г., за това, че в с. Войнягово, обл. Пловдив, чрез използване на моторно превозно средство – лек автомобил, марка „Мицубиши“, и техническо средство – секретен ключ, е отнел чужда движима вещ – печка, тип „камина“, с водна риза и част от свързващи елементи за парна инсталация, всичко на обща стойност 246 лева, от владението на Клуб на пенсионера, с. Войнягово, обл. Пловдив – престъпление по чл. 195 ал. 1 т. 4 пр. 1 пр.2 вр. чл. 194 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият Т.Т. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Пловдив. Т.Т. е бил осъждан два пъти за престъпления от общ характер, като е изтърпял наказания „пробация“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space