32-годишен шофьор без книжка и с положителна проба за алкохол удари патрулка в опит да избегне проверка. Инцидентът е станал на 15 юни по пътя между селата Аврен и Черничево. Водачът направил опит да заобиколи полицейската кола и се е блъснал в калника на патрулката. Тестът му за алкохол отчел 1,45 промила. Издаден му е талон за медицинско изследване, но е отказал кръвна проба за химически анализ.

„Патрул е направил опит да спре водача. Той обаче не се е подчинил на разпорежданията. Опитвайки се да заобиколи патрулния автомобил той губи управление и се блъска в полицейския автомобил”. Това обясни в ефира на „Здравей,България” началникът на РУ-Крумовград главен инспектор Пламен Данев.

При инцидента няма пострадали. Има само материални щети по двата автомобила.Патрулката е в движение, уточни Данев.

Колата на водача, заловен да кара без книжка, е временно спряна от движение. „Защото собственикът на колата я е предоставил на лице без право на управление”, подчерта началникът на РУ-Крумовград.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space