На сигнал за пострадали при разпра в квартал „Столипиново“ се отзовали в първите часове на съботния ден полицаи от Шесто РУ.

Според получената информация, в болница с прободни рани били приети двама местни жители. След оказана медицинска помощ единият е освободен за домашно лечение, а другият – оставен за наблюдение, без опасност за живота. При последвалата проверка е установен и задържан криминално проявен мъж от квартала, нанесъл нараняванията на двамата при скарване на улицата. Срещу него е започнато досъдебно производство по чл. 131, ал. 1, т. 12 от НК.

В петък вечер, на подобно съобщение за пострадал в междусъседско сбиване се отзовали и колегите им от РУ-Стамболийски. От насочения към село Йоаким Груево дежурен патрул бил задържан жител, причинил телесна повреда в резултат на побой над свой по-възрастен опонент.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space