Английски турист е с опасност за живота, след като е паднал от тераса на хотел в село Равда, община Несебър, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Сигнал за инцидента е подаден около 3:45 часа сутринта от съпругата му.

Мъжът е на 44 години, пристигнал е в България на 27 май т.г. със семейството си. По данни на 38-годишната му съпруга двамата вечеряли на терасата на хотелската си стая, разположена на третия етаж. Тя влязла в помещението, за да види спящите си деца, а излизайки констатирала, че мъжът ѝ е паднал от терасата и алармирала полицейските служители.

Англичанинът е настанен в отделение „Реанимация“ на Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас. Има опасност за живота му.

Припомняме, че на на 30 май т.г., след падане от тераса на стая на седмия етаж в хотел в курорта „Слънчев бряг“, загинаха двама нидерландски граждани.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space