По бързо производство на Районна прокуратура – Пловдив шофьор е осъден за пътно хулиганство при управление на лек автомобил с висока скорост в гр. Пловдив
Днес, 10 юни 2024 г., по бързо производство на Районна прокуратура – Пловдив е осъден М.Б., на 21 г. Той е признат за виновен за това, че на 20.04.2024 г. в гр. Пловдив е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, при управление на моторно превозно средство – лек автомобил, марка „Мерцедес“. М.Б. е управлявал автомобила по бул. „Цариградско шосе“ в гр. Пловдив със скорост от около 127 км/ч, като многократно е надвишил разрешената максимална скорост от 50 км/ч. Шофирането с висока скорост М.Б. е заснел на видеоклип и с това е създал сериозна опасност за живота и здравето на останалите участници в движението и на граждани. Престъплението е квалифицирано по чл. 325 ал. 3 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс. Видеоклипът е бил публикуван в социалните мрежи и медии.
Районен съд – Пловдив е наложил на М.Б. административно наказание – глоба в размер на 2000 лева, както и лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 година. Той е признал вината си. Наказанието е наложено след споразумение, одобрено от Районен съд – Пловдив.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space