Окръжната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем 52-годишен мъж, за това, че на 7 юни 2024 г. във вилна зона „Баритна мина”, местност „Бойчо бунар”, умишлено е убил 38-годишен мъж, съобщават от държавното обвинение.

На 7 юни 2024 г. в 19:40 ч. е бил подаден сигнал на тел. 112, че в Стара Загора, във вилната зона, в двор на къща, двама мъже се бият. На място пристигнали полицаи, както и медицински екипи, които установили, че единият от тях е починал. По главата му е имало следи от удари с твърд предмет – тухла и дървена вила.

Заподозреният за убийството е намерен в друга къща във вилата зона. Той е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Предстои Окръжната прокуратура в Стара Загора да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо него.

banner

Задържаният е бил осъждан за убийство през 1996 г., като е изтърпял наказанието си през 2014 г.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space