13-годишен открадна кола в Долни Чифлик и я кара няколко дни.

Ключът бил оставен на таблото, а автомобилът – паркиран пред дома на потърпевшия. Момчето е задържано и предадено на родителите си след издирвателни действия на полицаите от Четвърто РУ. По-късно служителите на реда открили автомобила, който след като бил управляван известно време, бил изоставен в същия град.

Вчера служителите на реда установили неправоспособния водач и го предали на инспектор от детска педагогическа стая, съобщават от ОДМВР-Варна.

От областната дирекция съобщават и за досъдебно производство срещу трима водачи са образувани, шофирали дрогирани. Вчера двама мъжете на 25 и 26 години, и жена на 18- годишна възраст, управлявали леки автомобили, били спрени за проверка.

banner

Последвал тест с наркодрегер, който показал употреба на наркотични вещества. Провинените са задържани за срок до 24 часа в арестите на Първо РУ, РУ Аксаково и РУ Девня. За случаите е уведомена прокуратурата.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space