Потушени са 49 пожара за последното денонощие. Жена на 31 години е пострадала. Това съобщиха от Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – МВР, на сайта си. Данните са към 6:00 ч. тази сутрин.

Пожарникарите са реагирали на 106 сигнала за произшествия.

С преки материални щети са възникнали 19 пожара, от които 10 – в жилищни сгради, два – в спомагателни, временни или паянтови постройки, и три в транспортни средства. Без нанесени материални щети са 30 пожара, от които 12 – в сухи треви, горска постеля и храсти, и 16 – в отпадъци.

Извършени са 54 спасителни дейности и помощни операции, от които три са при катастрофи в транспортни средства, 48 – при оказване на техническа помощ.

banner

Регистрирани са и три лъжливи повиквания.

Вчера в 11:22 ч. в Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“- Стара Загора, е получено съобщение за пожар в апартамент в града. В него е пострадала е жена на 31 години. Тя е с изгаряния около 5% на дясната ръка.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space