Водач на лек автомобил е заснет да се движи със скорост от 182 км/ч при ограничение 60 км/ч. Случаят е от Сливен. Шофьорът е заснет с мобилна камера, а глобата, която трябва да плати, е близо 2000 лева.

Глобата е солидна и ако е второ нарушение на водача, сумата от 1800 лева се удвоява. Това каза комисар Димитър Кикьов от „Охранителна полиция“ , ОД МВР, Сливен. „През нощта е заснет друг шофьор със скорост 188 км/ч”, добави той.

„В рамките на 45 минути на АМ „Тракия” са засечени три автомобила със скорости над 210 км/ч, като едната е 221 км/ч”, каза още комисарят. Той обясни, че мобилните камери се поставят на нестандартни места и това изненадва нарушителите. „Използваме и камери в полицейските автомобили. Стараем се екипите да не стоят на едно място за повече от час”, каза още той.nova.tv

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space