В Районния съд в Пловдив продължава делото по случая „Дебора“. Днес се очаква да започне изслушване на вещите лица. Подсъдим е бившият приятел на момичето – охранителят Георги Георгиев, който е обвинен в нанасяне на 18 прорезни рани с макетно ножче, насилствено подстригване на косата ѝ и нееднократни заплахи с убийство.

Общо 40 свидетели и вещи лица трябва да дадат показания по случая. Самата Дебора Михайлова ще бъде разпитвана едва след като бъдат изслушани всички свидетели и вещи лица. Делото се води при закрити врата, за да се запазят подробности от живота на Дебора.

На последното заседание в понеделник от защитата на обвиняемия Георги Георгиев поискаха отвод на съдебния състав, защото е допуснал като свидетели да бъдат разпитани полицаите, участвали в разследването.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space