Четири деца и трима възрастни пострадаха при катастрофа в Бургаско. Инцидентът е станал на 1 юни по обед на пътя между селата Пъдарево и Чубра, съобщават от МВР-Бургас.

Кола със старозагорска регистрация, управлявана от 68-годишен мъж от село Славянци, навлязъл в насрещното на ляв завой и се удря в предната част на лек автомобил. Зад волана му седяла 39-годишна жена от Стара Загора.

При катастрофата са пострадали водачът на първия автомобил, съпругата, дъщеря му и 2-годишния му внук, който е със счупен крак. И четиримата са настанени в болници.

Пострадали са и трите деца на водачката на другия автомобил – двама близнаци на 8 години и 10-годишният им брат. Момчетата са откарани в болница, като за лечение е оставено само по-голямото момче със съмнения за спукан далак.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space