Жена от Враца е жестоко пребита и измъчвана с часове от втория си съпруг. Те са в процес на развод и жената има втора ограничителна заповед срещу мъжа.

Майка и разказа пред bTV, че след случая веднага е направена животоспасяваща операция. През деня мъжът отива в магазина, където работи жената и през прозореца ѝ показва с пръст, че ще я заколи. Тя вика полиция, но той бяга. Жената отива заедно с адвокатката си при прокурора, а после се прибира, но щом влиза в кухнята вижда чаша с водка и телефон. Веднага разбира, че са на съпругът ѝ, който излиза от спалнята ѝ я напада. Жестокият побой е продължил шест часа, това са шест часа мъчения, а за нея борба за живот. Накрая той вади пистолет и нож и казва, че ѝ подарява живота и няма да я убива, но не ме натопявай, защото ще пострада семейството ти, разказва майката.

Миналата година я причаква пред входа и я отвлича в село Малорад.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space