След като повдигнаха обвинение на жената, която беше заснета умишлено да блъска с автомобила си друга кола, Районната прокуратура в София обяви, че това хулиганско действие, е извършено с „изключителна дързост”. Имало е и закана с думите „Ще те смажа! Ще те ликвидирам”.

„Двете участнички в конфликта не се познават, това е била първата им среща. На 23 май пострадалата, жена на 69-годишна възраст, се оптива да навлезе в паркинга на жилищния блок, в който живее. В този момент, обвиняемата иска да излезе от паркинга със своята кола. Поради тясното пространство, възниква спор за предимството на двата автомобила. Пострадалото лице отказва да направи маневра и това провокира бурната реакция на другата жена. Тя два пъти удря челно автомобила на пострадалата”, коментира в ефира на „Здравей, България” наблюдаващият прокурор по случая Христо Марков.

По негови думи цялата случка се е развила в рамките на няколко минути. „От показанията на свидетелите и от видеото, което беше разпространено, става ясно, че обвиняемата започва да обижда пострадалата и отправя заплахи за убийство към пострадалата”, добави Марков.

„Обвиняемата е с чисто съдебно минало и без криминални регистрации за други сходни прояви. След случката, тя е с повдигнати обвинения за две престъпления – хулиганство при управление на МПС и за закана за убийство“, каза още наблюдаващият прокурор.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space