Втори ден с разпит на свидетели в Пловдив продължава делото „Дебора“. Подсъдим в процеса е бившият ѝ приятел – охранителят Георги Георгиев, обвинен в нанасяне на 18 прорезни рани с макетно ножче, насилствено подстригване на косата ѝ и нееднократни заплахи с убийство.

В петък Районният съд в Пловдив разпита първо пострадалата Дебора Михайлова, която получи над 400 шева по лицето и тялото. После изслуша основните десет свидетели.

Днес предстои съдът да разпита още толкова. После в два различни дни ще чуе вещите лица, които са изготвили експертизите, включително и най-оспорваната – съдебно-медицинската.

Адвокатите на Дебора и прокуратурата поискаха за подсъдимия максималната присъда – десет години затвор. Делото се гледа при закрити врата.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space