Мъж е заподозрян за умишлено увреждане на търговски обект в район „Северен“ в Пловдив. Според първоначалната информация, късно вечерта в сряда той счупил витринно стъкло на помещението, хвърляйки бутилка с безалкохолна напитка и кенчета с бира.

В хода на работата служители от Трето РУ установили самоличността на 33-годишния автор, срещу когото е образувано досъдебно производство по чл. 216 от НК.

Междувременно при проведено активно разследване колегите им от Шесто РУ също влезли в дирите на извършител на подобна вандалска проява. Работата им започнала в началото на октомври м.г., когато било съобщено за взломено стъкло на специализиран магазин на бул. „Христо Ботев“.

След реализираните множество оперативни и издирвателни действия станало ясно, че щетите са причинени от 21-годишен младеж, който вчера бил привлечен като обвиняем от наблюдаващия делото районен прокурор.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space