Двамата нидерландски граждани, които тази сутрин бяха намерени мъртви в Слънчев бряг, си наели най-скъпата стая в хотел „Империал палас“, за да сложат край на живота си. 44-годишната жена и съпругът й – 50-годишен мъж, били настанени в източна стая на 7-ия етаж на 5-звездния комплекс, с невероятно красива морска гледка, предава Флагман.

Семейството живеело постоянно в Слънчев бряг. Преди 4 години решили да напуснат Нидерландия и да се преместят тук. Нямали деца или близки роднини. Със сигурност не става въпрос за убийство, категорични са разследващите. Основната версия, по която работят, е самоубийство. Към момента обаче не е ясно каква е причината чужденците да сложат край на живота си по този начин.

Тази сутрин, около 05:30 часа, когато слънцето тъкмо се показвало на хоризонта и лъчите навлезли в помещението, нидерландците излезли на балкона и с вплетени ръце една за друга скочили заедно. Окървавените тела били намерени малко по-късно от абитуриенти от Разград, които също били гости на хотела и празнували завършването си. Те останали шокирани от гледката. Веднага уведомили администрацията на хотелския комплекс.

Двамата чужденци били добре облечени, жената имала бижута по ръцете, а мъжът – с марков часовник. Едва ли причината за трагичната им съдба е финансова. Не е изключено да са имали здравословни проблеми или психични заболявания.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space