Destiny

Мъж издъхна пред дома си в Бургас след сбиване

41-годишен мъж е открит мъртъв снощи пред дома му в бургаския квартал „Меден рудник”. Според съседи на починалия, минути преди да издъхне, мъжът е участвал в сбиване с друг мъж, живеещ в блока, предаде Нова тв.

Причините за смъртта се изясняват. Инцидентът е станал малко преди 19 часа снощи.

Според съседи двамата мъже са имали конфликт отдавна, а във фаталната вечер се скарали заради шум, защото единият цепел дърва на терасата.

Скандалът прераснал в сбиване пред входа. Свидетелите на сбиването не са се намесили. 41-годишният мъж издъхнал пред дома си.

„Беше тъмно, когато се биха. Видях ги на улицата, другият го биеше и го питах защо ми бие детето”, каза майката на починалия Пламен - Мария Ангелова.

Часове след случилото се полиция изведе сочения за участник в сбиването. Разследващите вече са разпитали свидетели на конфликта.

„Онзи ден пак са имали някакви пререкания”, каза Вълчан Райков - приятел на Пламен.

„Потресен съм от случката. Беше спортист, свестен, работлив. Тренирал е 20 години бокс, с никой не се е скарал, не е конфликтен”, добави друг приятел на Пламен - Мирослав Янакиев.

Огледът на мястото продължи няколко часа. Криминалистите работят по няколко версии, сред които и непредумишлено убийство. Експертиза ще докаже причината за смъртта на мъжа.

Banner 468 x 60 px