Скандално ВИДЕО 18+ показва агресивни изстъпления на убиеца на Илиян в жк Люлин

Хладнокръвен убиец ли е Денис Мустафа Камел Ал Газзи, който в неделя намушка с нож 26-годишния Илиян Илиев-Чико в столичния кв.“Люлин“? Този резонен въпрос трябва да си зададат разследващите, след като в социалните мрежи изтече потресаващ клип от действия на 36-годишният мъж.

Кадрите са разпространени от журналиста Ангел Домусчиев, който е близък приятел на жертвата Илиян. Заснети са през март 2021 година, пише "Флагман".

„Преди малко ми изпратиха този клип, имам и още един. Думите са излишни. Това е доброто момче на баба, което си взима изпитите с петички и трудно се ядосва. Зарялата ли е проблем, дами и господа?“, пише Домусчиев.ю

Краткото видео показва изключително агресивното поведение на Денис, който заплашва, че „ще извади мачетето от джоба си“.

Припомняме, че убиецът вчера сам се предаде, след като бе издирван близо два дни. Негови близки опитаха да го оправдаят, твърдяха, че бил изключително уравновесен човек, който не си изпускал нервите. Кадрите обаче показват друго. Погледът на Денис е психопатичен, поведението му шокиращо.

Според очевидци в неделя вечерта, след кратката заря, той е излязъл пред входа и казал на Илиян и празнуващите му приятели: „Абе, вие знаете ли, че тук има деца?“. Те му отговорили, че празнуват раждането на дете. След това Денис избухнал, извадил нож, който забил в гърлото на Илиян, който бил най-близо до него и след това избягал.

Денис-Мустафа Камел Ал Газзи е български гражданин, баща му е от Кувейт, но самият той е роден и израснал в София.

 

Media

Banner 468 x 60 px