Полицаи от Пето РУ задържаха извършител на серия кражби от превозни средства на територията на жк „Тракия“ в Пловдив. Разследването е проведено по три досъдебни производства, образувани от началото на месеца по идентични сигнали, че от оставени за кратко без надзор отключени фирмени автомобили са задигнати пари и други вещи.

В хода на усилената работа и проведените оперативни и издирвателни действия служителите събрали доказателства, че посегателствата са дело на 74-годишен пловдивчанин с богато криминално досие и присъди. С полицейска заповед той бил задържан за едно денонощие, а голяма част от откраднатите суми и предмети са намерени и иззети.

С постановление на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив мъжът е привлечен като обвиняем и  приведен в ареста за срок до 72 часа.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space