Две пътни произшествия със загинали са регистрирани през последните денонощия на територията на областната дирекция на МВР. След 19.30 ч. вчера в РУ-Труд постъпил сигнал, че в участъка между селата Радиново и Бенковски мотоциклет „Ямаха“ се преобърнал вляво извън пътното платно.

От пристигналия екип на спешна помощ е констатирана смъртта на 57-годишния мъж, управлявал моторното превозно средство.

Около 7 ч. в събота служители на РУ-Карлово пък се отзовали на информация, че на пътя между Баня и Войнягово пешеходка на същата възраст издъхнала, след като била ударена от лек автомобил „Фолксваген“. Шофьорът на колата, на 36 години, е изпробван за употреба на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни. Задържан е за едно денонощие в районното управление. На двете местопроизшествия са извършени огледи, в рамките на образувани досъдебни производства се изясняват всички факти и обстоятелства около катастрофите.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space