Съдът глоби с 500 лв. Ивайло Цветков-Нойзи, защото не се яви на делото за конфискуване на автомобила му.

На днешното заседание магистратите трябваше да решат дали да му бъде отнета в полза на държавата колата, с която бе хванат да шофира под въздействието на алкохол. Нито той, нито адвокатът му обаче присъстваха.

Поради тази причина Нойзи ще бъде доведен принудително на следващото заседание, което е предвидено за 6 юни, съобщава 24 часа.

Припомняме, че в края на м.г. на кръговото на ул. „Околовръстен път“ и „Черни връх“ автомобилът на Цветков бе спрян за проверка от служители на реда. Бил му направен тест, който показал концентрация на алкохол 2,12 промила. Колата му е била иззета.

banner

По-късно същия ден Нойзи бе пуснат срещу парична гаранция от 15 000 лв.

Цветков е дал проба за изследване и в болница, която отчела по-висока стойност – 2,52 промила.

Цветков е поредният известен човек след Белослава, Андре Токев и много други, които бяха заловени и осъдени в последните години заради употреба на алкохол и наркотици при шофиране.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space