Двама младежи загинаха при тежка катастрофа в Пловдив. Инцидентът е станал около 3:30 ч. тази нощ на бул. „Руски“, в близост до кръстовището с бул. „6-ти септември“. Към мястото са били насочени екипи на Спешна помощ, полицията и пожарната.

По първоначална информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е установена смъртта на 21-годишния шофьор и пътничка до него, на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН – Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво. Заради инцидента е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски“, в отсечката между ул. „Преслав“ и бул. „6-ти септември“. По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините, довели до тежкия инцидент.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space