Движението по главния път от Кърджали към ГКПП „Маказа“ се извършва по маршрут от спирка „Джебел“ през Момчилград и село Градинка заради пътнотранспортно произшествие в района на село Върхари, съобщават от пресцентъра на МВР в Кърджали. На място има представители на полицията, пожарната и Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), съобщава БТА.

От пресцентъра на полицията уточняват, че сигнал за катастрофата между три автомобила е подаден тази сутрин в 8:45 часа. Има пострадали, като от полицията не уточняват броя и състоянието им. Районът е отцепен от полицейски екипи. Извършва се оглед на мястото на произшествието от дежурна оперативна група от Районно управление Момчилград.

И трите автомобила са с различни регистрации. Автопатрули отцепват движението от двете страни на пътя – в посока Гърция, от разклона за Момчилград в района на спирка „Джебел“, и в посока България – от отбивката за Момчилград преди разклона за село Върхари.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space