Има проблем с намирането на терени, на които МВР да съхранява автомобили, отнети от пияни и дрогирани водачи. Това заяви пред журналисти в София вътрешният министър Калин Стоянов:

„Имаме значителен спад на броя на установените шофьори, които си позволяват да управляват моторни превозни средства след употреба на алкохол и наркотици! Да, има проблем с осигуряването на паркоместата за иззетите първоначално автомобили, които впоследствие, с решение на съд, могат да бъдат отнети в полза на държавата. На повечето места в страната директорите на областните дирекции направиха нужната комуникация и взаимодействие с кметовете на съответните общини, както и с областните управители. Проблемът, на повечето места, вече се решава. В София имаме такъв проблем, тук имаме и най-много такива установени шофьори. Работим по това“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space