Неправоспособен и пиян водач са задържали полицаи от Хисаря. Около 23.50 ч. вчера в с. Кръстевич полицейските служители извършили проверка на лек автомобил „Мазда“, управляван от 20-годишен младеж. На място било установено, че водачът не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство, а пробата му с техническо средство за алкохол отчела 1,87 промила. Той е дал кръвна проба за медицинско изследване и остава в ареста за 24 часа в рамките на образуваното бързо производство.

Междувременно на територията на областния град вчера са засечени двама 40-годишни мъже, седнали зад волана под въздействие на наркотични вещества. Единият шофьор бил спрян за проверка на ул. „Мара Гидик“ от екип на Четвърто РУ, а другият – бил установен на бул. „Санкт Петербург“ от служители на Шесто РУ. Последвалите проби с драгчек отчели наличието на метадон. С полицейски заповеди те са задържани за срок от 24 часа.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space