За броени дни криминалисти от Второ РУ разкриха автор на кражба. Действията им стартирали в сряда сутринта, когато таксиметров шофьор се оплакал, че от автомобила му, паркиран на ул. „Май“ в Пловдив, липсват таблет и сумата от 640 лева, а стъклото на задната врата било разбито. С помощта на колегите им от Шесто РУ е установено, че посегателството е дело на 30-годишен криминално проявен и осъждан димитровградчанин. При задържането му той направил самопризнания, образувано е досъдебно производство по чл. 195 ал. 1 от НК.

Междувременно двама други мъже – на 33 г. и 18 г. попаднаха в ареста на Първо РУ за подобно деяние. В хода на разследването било установено, че мъжете са взломили стъкло на лек автомобил, паркиран на ул. „Липа“, и отнели таблет и монети на стойност 60 лева. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space