Жената, която беше блъсната в Пловдив от пиян шофьор с 3,3 промила алкохол, е със счупен прешлен и се възстановява след операция. Предстои прокуратурата да прецени дали да повдигне ново обвинение на водача, който беше освободен от ареста. Чакат се съдебно-медицинска и автотехническа експертиза.

Иван Капитана блъснал 51-годишната жена докато маневрира на заден ход на паркинга на ресторант. В това време тя се преобувала до друг автомобил. Така при удара Милена била затисната от тежката кола. Синът й още не може да се отърси от шока, защото секунди преди инцидента семейството празнувало първи рожден ден на внука ѝ.

От Районната прокуратура в Пловдив съобщиха, че първоначално жената е била откарана в болница, откъдето информирали полицаите, че тя няма тежки увреждания. Образувано е бързо производство и е повдигнато обвинение за шофиране след употреба на алкохол. Съдът не му наложи мярка за неотклонение. Очакват се официални подробности за състоянието на жената.

За счупения прешлен на жената вече са издадени временни медицински документи. Предстои да бъдат назначени две експертизи, от които ще зависи какво обвинение ще получи пияният водач.бнт

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space