Габриела Пеева остава в ареста. Обвиняемата за убийството на Пейо Пеев – Габриела Пеева поиска промяна на мярката си за неотклонение. Сега тя се намира в ареста. По собствено желание тя не присъства в съдебната зала днес.

Тримата ѝ адвокати изложиха различни причини, заради които Пеева да бъде преместена под домашен арест. Сред тях здравословното ѝ състояние и това, че е завършила висше образование в чужбина. Прокуратурата протестира.

Съдът реши, че искането за промяната на мярката в по-лека е неоснователно. Засега съдят счита, че има достатъчно основания, че тя е извършила престъплението. Не е намаляла и опасността да се укрие. Видеотехническа експертиза на охранителните камери е доказала, че в автомобила, където е открито тялото на Пеев, е имало борба и душене. Експертизата обаче не може да установи самоличността на участниците.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space