МВР разпространи кадри от охранителни камери от момента, в който Димитър Стоянов вади оръжие и заплашва служител на НАП. Журналистът е задържан за 24 часа за хулиганство и заплаха с оръжие, след подаден в полицията сигнал от гражданин, за когото се установява, че е служител на НАП. Припомняме, че случката се разиграла около 18.30 ч. в понеделник в столичния квартал „Хаджи Димитър”.

Стоянов обаче публикува пост с друга версия за случилото се. „Дори и когато си пазаруваш кротко, винаги се намира някой тъпак, който да те нападне, защото пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и после ще те нападне в гръб, ще те издере като гневна жена и ще обясни как ще те убие. А ти дори нямаш идея от къде ти е дошло. Още се чудя провокация ли е или идиот“, написа той в профила си във Facebook

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space