Жител на пловдивския квартал „Шекер махала“ осъмна в полицейския арест за хулиганство. Около 23.30 ч. снощи в Трето РУ постъпил сигнал, че под въздействие на алкохол 30-годишният мъж влязъл в разпра със свои съседи, с които имал дългогодишна вражда. Скарването прераснало във физическа саморазправа, която била прекратена много бързо в резултат на навременната намеса на униформените. Няма пострадали. Пловдивчанинът, с криминалистични регистрации и осъждан, е отведен за едно денонощие в районното управление. За образуваното досъдебно производство по чл. 325, ал.1 от НК е уведомена прокуратурата.

В следобедните часове на деня се наложила полицейска намеса и по повод битов скандал в квартал „Столипиново“. Униформени от Шесто РУ се отзовали на съобщение, че при скарване помежду им млад мъж нападнал с удари майка си и двамата си братя. На тримата е оказана медицинска помощ. За причинените им телесни повреди в условията на домашно насилие младежът е задържан за срок до 24 часа, образувано е бързо производство.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space