Четирима мъже са задържани за крупни кражби в Бургаско. При единия от случаите баща и син от Несебър откраднаха 240 хил. лв. от къща в поморийското село Бата. Крадците са влезли в дома на 41-годишния собственик на 25-ти март. Как точно се е стигнало до кражбите в особено големи размери?

„В хода на производството до момента е установено, че кражбата е извършена на приземен етаж на жилищна сграда, която се намира в село Бата. По данните от досъдебното производство лицата са осъществили наблюдение на мястото, на което е извършена кражбата“, посочи Щелиян Димитров, прокурор в Районна прокуратура-Бургас.

Все още не е ясно защо 41-годишният мъж е държал 240 000 лева в своя дом.

„Не е проникнато с взлом. Вратата е била отключена“, добави прокурорът.

banner

Прокурорът обясни, че в момента се уточнява точния брой на отнетата сума.

„Лицата са били установени. Двама са и са били задържани в помещение, в което са наели и обитвали, и там е намерена въпросната сума“.бнт

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space