17-годишен моторист без книжка се удари в патрулка, съобщиха от МВР-В.Търново.

Вчера около 17,30 ч. в областния град екип на Пътна полиция е предприел проверка на мотоциклет, без поставена регистрационна табела.

От полицията уточняват, че на водача на мотоциклета е било отправено разпореждане да спре, същият не изпълнил разпореждането и продължил. Предприето е преследване, при което водачът на мотоциклета е опитал да изпревари отдясно полицейския автомобил, загубил е управление над него и се е ударил в предната част на патрулния автомобил и в предпазна, еластична ограда.

Пострадали няма.

banner

Зад него се е возело 18-годишно момче от Дебелец. В хода на проверката е изяснено, че мотоциклетът имал издадена регистрационна табела, английски образец, която водачът свалил предния ден. Той е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна.

По случая е започнато досъдебно производство.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!