С много полиция и през страничен вход бе вкаран в съда Рангел Бизюрев. Той бе екстрадиран от Кралство Дания късно снощи на ГКПП „Аерогара София“, а днес под конвой докаран до следствения арест в Пловдив.
Направи впечатление, че Бизюрев е окован с белезници и през кръста.

Съдът даде ход на делото за мярката за неотклонение на Бизюрев.

„Извършени са два следствени експеримента, има много събрани доказателства, разпитани са много свидетели и таен такъв, направени са множествено експертизи които ни карат да привлечем като обвиняем за извършено тежко престъпление Рангел Бизюрев“, обяви прокурорът по делото.

За престъплението, което и извършил се предвиждат от 15 до 20 години или доживотен затвор.

banner

Адвокат Колев поиска да бъде отхвърлена най тежката мярка за неотклонение задържане под стража.

„В хода на разследването е извършен огромен труд. На реално той се появи днес и 5 часа пред криминална полиция даде пълна хронология на случая. Имало е реплики между двамата и Бизюрев е нанесъл четири удара по тялото. Но отрича да го е удрял по лицето, да го е ритал, което да е довело до смъртта на Митко.
Така се разминават и показанията на Рангел и другия свидетел Борислав Динков.
Така тука има дума срещу дума.
Бизюрев съжалява за това което е извършил.Аз пледирам за домашен арест с електронна гривна“, каза в пледоарията си адвокатът на обвиняемия.

Бизюрев отрича двамата братя да са участвали в смъртта на Митко. Той твърди че Митко е бил мъртъв когато е бил заровен.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space