Петима се озоваха в ареста на Първо РУ за кражба. Мъжете, на възраст между 23 и 31 години, са заподозрени, че в началото на миналата седмица  влезли противозаконно в частен адрес и задигнали няколко скъпоструващи компютърни конфигурации. При процесуално-следствените действия откраднатата техника е намерена и иззета, приобщена е към материалите по образуваното досъдебно производство. Работата по документиране на случая продължава под наблюдение на Районна прокуратура –Пловдив.

След усилена работа служителите на реда в Раковски разкриха автори на две идентични кражби. Помощ в полицията е потърсена на 6 март, когато било установено, че за времето от 19 ч. до 19.40 ч. са откраднати велосипедите на двама тийнейджъри в района на местен стадион. При предприетите активни оперативни и изидирвателни действия униформените влезли в дирите на криминално проявен 26-годишен жител и негов връстник, които поотделно извършили посегателствата. Предстои материалите от проверките да бъдат внесени в прокуратурата.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space