Разширяват периметъра на издирването на Ивана от Дупница. Шести ден полиция и доброволци издирват 17-годишното момиче. Тя изчезна от училище в четвъртък и оттогава няма следа от нея. Кметът на града поиска обяснение от училищното ръководство и отговор на въпроса била ли е Ивана жертва на тормоз. В понеделник следобед стана ясно, че профилната ѝ снимка в една от социалните мрежи е сменена. Полицията проверява за какво става въпрос.


„Още първия ден се събрахме пред районното управление в града, изчакахме разпореждане и тръгнахме да търсим в различни посоки. Не открихме нищо. Не мисля, че е възможно да издържи в гората шест дни. През нощта става студено. Днес ще проверим и района на язовир „Дяково”, обясни в ефира на „Здравей, България” горският служител и доброволец в търсенето Велимир Иванов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space