Да ти откраднат колата в навечерието на Националния празник 3 март – звучи куриозно, но точно това се е случило на зрителка на bTV, прибрала се от Германия у нас.


Крадците, отмъкнали колата за секунди, са заснети от камера на улицата. Автомобилът е бил паркиран в централната част на София в близост до болница „Пирогов“.

„На 3 март сутринта разхождах кучето, когато видях, че колата ми липсва. Обявих я в полицията за открадната. Помолих съседите от отсрещния блок да ми дадат записите от камерите. Видя се, че е открадната в късните часове на 2 март“, обясни Таня Симеонова, собственик на автомобила.

banner

„На записа се вижда един човек, който се завира между спрелите автомобили и поставя нещо под предната броня на колата. Отдалечава се. След това пак се приближава към това, което е поставил под колата. Маха на някой, който се придвижва в посока „Скобелев“. Хората идват, качват се в колата и потеглят. Явно са организирана група за кражба на автомобили“, допълни тя.

„До момента няма никакво развитие. Никой не ме беше потърсил. От полицията започнаха да работят в първия работен ден след празниците. До момента няма нищо установено. Никой не ме е потърсил и до момента няма нищо“, каза още Симеонова.

Автомобилът не е с българска регистрация и е застрахован в Германия. От СДВР посочиха за bTV, че работят по случая.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space