Силиконовата бомба Катрин Йорданова от Варна, прочула се като Мис Джигит, е спипана, че кара скъпарския си Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe C217 без колан. Това дало повод на двойката пътни полицаи, изпълняващи наряд на столичната улица „Атанас Манчев“, да й подадат стоппалка, пише „Телеграф“.

След като я спрели за рутинна проверка обаче, униформените се усъмнили от външния й вид. Преценили на основание анализ и оценка на риска, че джигитката е потенциален употребител на високорискови наркотици.

Така всъщност й подали да духа дрегера и лъснала истината – светнала на кокаин, а после пробата й за урина потвърдила, че е смъркала бял прашец. В четвъртък от Софийската районна прокуратура обявиха, че започват проверка за ново нарушение, извършено от госпожица Йорданова. Съвестен гражданин е подал сигнал, че жена с мерцедес шофира рисково по столичния булевард „История славянобългарска“, известен сред провинциалното население на район „Надежда“ като улица „202“.

banner

Във видео, заснето от гражданина, се вижда, че докато Катрин шофира, прави маневри на зигзаг. Кадрите кореспондират с качено клипче от самата джигитка в инстаграма й от същия ден и час. На тях пък се вижда как тя гали кученце и не държи волана на автомобила си с ръце. По-късно въпросното клипче бе премахнато, но бдителни граждани са го свалили и предоставили на прокурора. След запознаване със сигнала наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая, е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 02 РУ-СДВР./show.blitz.bg

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!