Маршрутното разписание на част от автобусите по линия №17 от градския транспорт се изменя временно от 12 февруари (понеделник), съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Това се налага заради лошото състояние на пътната настилка по бул. „Шести септември“ в участъка от сектор „Специални полицейски сили“ до кръстовището на бул. „ Пещерско шосе“ с ул. „Елин Пелин“ вследствие на строително-ремонтни дейности.

Отчетено е, че актуалната обстановка затруднява безопасното експлоатиране на №17. Затова до решаване на проблема 6 от общо 8-те автобуса, които обслужват линията (втора, четвърта, пета, шеста, седма и осма кола) , ще са с последна спирка №1037 – бул. „Свобода“.

banner

За да се запази обслужването на живеещите и работещите в кв. „Прослав“ и района, маршрутът на първа и трета кола не се променя и за тях последна спирка остава №1002 – ул. „Елена“, кв. „Прослав“.

 

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!