Destiny

В Пловдив се оказа, че жените са по- големи джигити на пътя, 45- годишна счупи рекорда

Шофьорка от Пловдив трябва да плати 10 650 лева глоби на КАТ заради превишена скорост, съобщи Виктор Празов, началник отдел "Охранителна полиция" към МВР - Пловдив. 

Той уточни, че сумата е натрупана от общо 63 невръчени до момента фишове. Всички те били за едно и също нарушение - 45-годишната пловдивчанка яко е натискала газта на своя "Мерцедес" по пътищата в областния център. Фишовете са от последната година и половина. 

"Вече са й връчени всички фишове", уточни Празов пред Монитор.

По-рано днес от полицията в Пловдив съобщиха за наложена санкция от 4 200 лева на друга  44- годишна пловдивчанка, нарушавала скоростните режими многократно. 

Полицията непрекъснато следи поведението на водачи на пътя, които с действията и поведението  си могат  да застрашат живота на останалите участници в движението.  При поредните проверки дали се спазват въведените скоростни ограничения в града, служители на реда са заснели  лек автомобил „Мерцедес“ , надвишил максимално разрешената за участъка скорост. След като установили, че колата е управлявана от 44- годишна пловдивчанка,  нарушителката била призована в сектор "Пътна полиция", за вземане на отношение.  Така с  едно явяване в  сектора на водачката са връчени още 2 акта и 9 електронни фиша – всички за извършени скоростни нарушения в рамките на 1 година. Сумата, която ще трябва да заплати възлиза на близо 4 200 лв. Освен това, дамата ще остане без книжка за срок от 6 месеца, а от талона и  ще бъдат отнети 24 контролни точки.

Banner 468 x 60 px