Невръстни хлапаци, а за пореден път ги хванаха да крадат

Служителите на реда в Асеновград са задържали четирима непълнолетни, извършили поредица от взломни кражби от търговски обекти. Момчетата са с множество криминални прояви.

В поредни дни те отнели малка оборотна сума от магазин на «Кооперативен пазар- Асеновград», задигнали оборот в размер на 60 лв от павилион за хот-дог и царевица на площад «Николай Хайтов» и 20 долара от хранителен магазин на ул. «Солунска» в населеното място. Полицейските служители успели да осуетят и друга кражба, която момчетата възнамерявали да извършат- от магазин за строителни материали на територията на гр. Садово.

Междувременно три деца на възраст между 7 и 10 години, всички регистрирани като извършители на противообществени прояви, са установени като извършители на кражба на територията на село Градина. Жител на населеното място сигнализирал в участъка, че от жилището му са откраднати 5 въциди и електрически «Парти грил». Част от отнетите вещи са установени, а работата по случая продължава инсперктор детска педагогическа стая и разследващ полицай при РУ Първомай.

Banner 468 x 60 px